Follow Pop Culture And Fashion Magic

Monday, January 18, 2010

The 2010 Golden Globes

Duminica seara a avut loc a 67 a editie a Globurilor de Aur precedata de mult asteptata defilare a celor mai cunoscute vedete de film si televiziune pe covorul rosu. M-am bucurat ca multi dintre favoritii mei au castigat, dar si de cateva aparitii absolut fabuloase in departamentul vestimentar.  My absolute favorites were/ Cel mai mult mi-au placut:

DREW BARRYMORE  intr-o rochie Atelier Versace  (Lorraine Schwartz diamonds, Roger Vivier clutch and Jimmy Choo sandals).
CHRISTINA AGUILERA din nou in Versace (Nina Ricci heels and Stephen Webster jewels). Absolut surprinzator pentru mine - de obicei alege rochii foarte urate si se machiaza strident, dar nu si de data aceasta.
DIANE KRUGER  in Christian Lacroix Haute Couture ( Chanel Fine Jewelry pieces and Raven Kauffman Couture clutch).
Si inca cateva puncte pentru ca are cel mai simpatic prieten din lume: Joshua Jackson
LEA MICHELE in Oscar de la Renta (Chopard emerald and diamond jewelry). Desi joaca un personaj enervant in Glee (yeeey pentru castigarea categoriei Best Television Series (Musical or Comedy)) a ales o rochie frumoasa pentru covorul rosu, mai ales ca este prima ei aparitie la un eveniment atat de important.
EMILY BLUNT  nominalizata pentru rolul principal din The Young Victoria in Dolce & Gabbana (Lorraine Schwartz jewelry and Ferragamo clutch).
CAREY MULLIGAN nominalizata pentru rolul principal in An Education in Nina Ricci  (antique Fred Leighton jewels, 19th-century reviere in her hair). E adorabila!
GINNIFER GOODWIN in Vionne ( Judith Leiber clutch, Brian Atwood heels and Neil Lane diamonds). O rochie surprinzatoare intr-o nuanta divina de albastru!
SANDRA BULLOCK, castigatoarea categoriei Best Performance by an Actress in a Motion Picture (Drama) pentru rolul din The Blind Side, in Bottega Veneta  (matching knot clutch, Lorraine Schwartz jewelry and Casadei pumps) . In ceea ce o priveste pe Sandra Bullock sunt putin nehotarata: nu stiu inca daca imi place mult sau nu prea!

Mi-au mai placut rochiile purtate de: Amy Poehler, Jennifer Garner, Cameron Diaz.
 Mi s-au partut destul de dragute si tinutele purtate de: Maggie Gyllenhaal, January Jones, Amy Adams, dar nu m-au impresionat in mod deosebit!
 Rochiile purtate de: Chloe Sevigny, Fergie, si Nicole Kidman mi s-au parut, din diverse motive, destul de urate: cea purtata de Chloe mi se pare too much, parca are prea multe volane; desi in mod normal in place culoarea lila, nuanta aleasa de Fergie nu i se potriveste deloc, rochia purtata de Nicole are o nuanta foarte frumoasa insa, din nou, este incarcata cu prea multe detalii inutile!
 Tinutele purtate de Halle Berry, Anna Paquin si Kate Hudson mi s-au parut infiorator de urate.  Halle si Kate (what's with the hooker heels???!!!)
 care de obicei sunt right on au dat-o in bara rau de asta data iar Sookie :) a ales cei mai urati pantofi din lume pentru rochia ei stralucitoare!
Care sunt favoritele voastre? Cine nu v-a placut de data aceasta?

4 comentarii :

VertAnge said...

Mie cel mai mult imi place rochia lui Ginnifer Goodwin...cade superb pe ea.
Cred ca rochia Sandrei Bullock ar fi fost mult mai interesanta daca era mai opaca in partea de jos.

Sara said...

Da, mi se pare cumva neasteptata pentru Golden Globes, dar ii sta foarte, foarte bine!
Nu stiu exact ce nu prea-mi place la rochia Sandrei, probabil partea de jos sau nuanta de mov!:)

Unknown said...

Rochia Dianei Kruger e superba!

Alice in vintageland said...

I totally agree!:)

AddThis Smart Layers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...