Follow Pop Culture And Fashion Magic

Tuesday, May 13, 2014

Digital Divas 2014


Digital Divas revine anul acesta cu o noua editie si, de data aceasta, sunt ceea ce se cheama blogger official al  evenimentului. Ce inseamna asta? Ei bine, este un mod mai pompos de a spune ca o sa va povestesc despre Digital Divas si inainte si dupa. Anul trecut am scris un articol foarte lung si sincer despre experienta mea la Digital Divas (cu bune si rele) si sunt tare curioasa sa vad cum au evoluat lucrurile in acest rastimp.

In cazul in care nu stiti exact despre ce este vorba, va lamuresc imediat! Digital Divas este un eveniment dedicat comunitatii online de fashion si beauty din Romania care isi propune sa premieze cele mai bune  bloguri si conturi de social media. In principiu Digital Diva doreste sa reuneasca specialisti din industie cu femei  pasionate de comunicarea online in teorie este o ocazie excelenta de networking si relationare cu oameni cu interese similare.  


Cele doua sesiuni de conferinte ale evenimentului se vor focusa pe tendinte si oportunitati pentru comunitatea online de beauty si fashion, modalitatile de crestere a vizibilitatii in online, cum sa ai un continut relevant pentru cititori si cum sa interactionezi eficient cu acestia.

Concret, Digital Divas, organizat de AVON Cosmetics si Evensys, va avea loc pe 3 iunie la Platul Ghika.
De data aceasta puteti macar sa va faceti cunoscuta existenta online pentru o sansa la castigarea uneia dintre categori. Inscrierile sunt gratuite, iar fiecare proiect poate fi nominalizat in competitie pe baza formularului de pe website, pana pe 15 mai 2014.  

Si pentru ca tot am ajuns aici, categoriile anuntate anul acesta sunt: Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Perioada de jurizare se va desfasura intre 16-26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialisti in online, cu exceptia categoriei "People's Choice Awards", ce va fi desemnata de public prin votarea online.

O sa existe si un articol de follow-up cu impresii de la fata locului si alte detalii mai mult sau mai putin picante dupa incheierea evenimentului. 
  

5 comentarii :

Imke said...

Such a lovely dress!

XO IMKE

Chezka Cenon Li said...

Love the dress! you look great :)

- Che

style-che.com

Jen27 said...

What a beautiful, flattering dress on you! You look great! xo

-Jen

www.vibrantbeautyblog.com

Unknown said...

Esti superbaa!!!<3
Imi plac sandalutele maximm!
pupici:*

anoddgirl said...

beautiful dress
x
https://anoddgirl.blogspot.com.au

AddThis Smart Layers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...