Follow Pop Culture And Fashion Magic

Tuesday, April 13, 2010

Ivory Dream

With this little holiday we had I certainly neglected reading my daily portion of fashion blogs. When I returned to civilization (well…sort of) I decided to recover the lost time and so I did by engaging in a life and death battle with my bookmarks and Google reader.

I started with my favorite blogs and while I was happily browsing through The Cherry Blossom Girl I saw this article and amazing photos in which the lovely Alix was wearing an amazing dress signed by a Romanian designer - Maria Lucia Hohan. More than that, she said that she adores the dress and that it’s the most beautiful dress she owns. And boy, does she own lots of beautiful clothes, including some mind blowing Chloe and Chanel pieces. She really is the embodiment of French Style, it doesn’t get any classier.

Needless to say I felt very proud, so much so that I couldn’t have felt any prouder if I had made the dress myself using only thread, a needle and a pair of scissors. Maria Lucia Hohan makes the most beautifully ethereal and feminine dresses using high end materials and she concentrates on enchanting details. The ivory bow dress that Alix is wearing in the photos looks really good on her, she would be perfect as the poster girl for Maria Lucia Hohan as a brand. I’m not one to think obsessively about her perfect wedding dress but this would be pretty awesome and romantic.


In vacanta am luat o mica pauza de bloguri si internet in general asa ca am revenit la un Google reader suprasaturat de insemnari care de care mai intersante, neglijate in timpul absentei. Si cum rataceam eu linistita pe blogurile frantuzesti preferate ca o caprioara pe pasuni verzi si parfumate am dat si peste insemnarea si fotografiile in care Alix -The Cherry Blossom Girl - vorbeste despre rochia Maria Lucia Hohan pe care a cumparat-o de la Salon du Prêt à Porter si care este in cuvintele ei cea mai frumoasa haina pe care o are in garderoba pana in acest moment (“c’est sans doute la plus belle pièce que je possède”).

Daca ati intrat macar de cateva ori pe blogul ei, atunci stiti cu siguranta ca declaratia aceasta nu inseamna putin lucru, dat fiind ca dulapul ei este plin de haine extrem de frumoase. Stiti si ca are o pasiune pentru piesele Chloe si Chanel pe care si le si permite din cand in cand – o adevarat frantuzoiaca, nu?

Designerul roman Maria Lucia Hohan creeaza rochii extrem de diafane si feminine si se concentreaza pe calitatea materialelor folosite si pe detalii incantatore. Rochia ivory cu funda supradimesionata purtata de Alix este cu adevarat de poveste si cred ca PR-ul MHL ar trebui sa se gandeasca serios si sa-i propuna sa devina the poster girl pentru Maria Lucia Hohan. Si ar fi intr-o companie selecta avand in vedere ca The Cherry Blossom Girl a colaborat cu Chanel sau Giorgio Armani pentru a promova anumite produse ale acesor case de moda! De poveste, nu? Nu sunt eu persoana care sa viseze la rochii de mireasa, dar parca aceasta este perfecta, atat de romantica si vaporoasa!

Va place Maria Lucia Hohan? Va regasiti in stilul acesta de rochie?

Soundtrack: Azi ascult Marit Larsen - Addicted

23 comentarii :

broscutza zambareatza said...

Am asteptat cu nerabdare un nou post:D
Superba rochia:X

Alice in vintageland said...

Gata! De acum promit sa ma tin de treaba si sa postez mai des.Am atat de multe idei de articole insa nu am timp sa fac putin research si apoi sa le scriu efectiv!:)

broscutza zambareatza said...

Abia astept!

Iulia said...

Imi place rochita insa nu prea pot purta ceva ivory/alb pt ca eu insami sunt ivory :))

carola said...

ador creatiiile MLH - sunt atat de feminine si extrem de frumoase

Anna said...

cand am vazut postul lui Alix m-am simtit mandra de Maria Lucia Hohan si de faptul ca sunt romanca. Sper sa vedem cat mai multi bloggeri straini si romani imbracati in haine create de designeri romani.
Imi plac mult creatiile MLH, as purta orice piesa vestimentara creata de ea.

Gia said...

Ohh yes, when I first saw her wearing it I felt really proud that someone from my country has such an amazing talent, to create beautiful things like that:)
The dress is absolutely amazing and it's hard to not catch your eyes or take your breathe away...
All in all, great post, happy to discover this second blog of yours:)
And I have to say your words mean so much to me, they fed my soul, really:)

xoxo,
Gia.

ALEXA-ALEXANDRA said...

Superbe pozele si blogul bineinteles :-)
tine-o tot asa.

xoxo

Ana said...

Yes I do love MAria Lucia Hohan, but this is not the matter in hand here:))).

Sa stii ca iti scriu aici sa am martori si sa stie taota lumea(asta a sunat ca o replica din telenovele:)) ITI MULTUMESC pentru ce mi-ai scris, you said that I'm a "sunny person":))))))))howww sweettt, ma bucur mult ca iti place blog-ul si cand ajung la Bucuresti, sper sa fie curand mi-as dori sa te invit la o cafea/cosmo/ceva licoare.

Esti o scumpa, ma si intrebam unde ai disparut ca ti-am tot vizitat blog-ul si nici o miscare, mi-ai facut ziua muuult mai frumoasa si pentru asta iti multumesc.
Te imbratisez.

Si acum dau copy /paste si la mine:D

P.S.

ioana said...

da...si eu m as marita in rochia asta :)
pup,

pregatiri de nunta said...

am dat si eu acum ceva timp peste site-ul ei, sunt absolut superbe rochiile.

Sabo Skirt said...

What fabulous photographs, the dress is divine

stop by our fashion blog, we hope you love it. xx

www.saboskirt.blogspot.com
www.saboskirt.blogspot.com

NoFaceFashion said...

si eu am fost extrem de placut surprinsa cand am vazut-o purtand MLH ;)rochia este superba!!

Anonymous said...

VRAJILE DE IUBIRE CARE FUNCȚIONEAZĂ PERFECT ȘI RĂMÂNESC VECI.
Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție permanentă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerea care-mi bătea inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o căutare pe internet și am dat peste o pagină în care am văzut că dr. Spellcasting Dr.Pellar ar putea ajuta la recuperarea îndrăgostiților. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji. Spre surprinderea mea, soțul meu s-a întors acasă după 2 zile. În acest fel, ne-am reunit și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. De asemenea, îl puteți contacta pe Dr.Pellar, un puternic scriitor de vrăji, pentru soluții la adresa sa de e-mail: drpellar@gmail.com

Anonymous said...

Bună ziua, mă numesc Mark Steve, iubitul meu s-a despărțit de mine săptămâna trecută. Eram atât de trist, complet schimbat și nu vorbeam cu nimeni, plângeam toată noaptea, eram atât de deprimată și stresată. Până ieri, am avut în minte povestea doctorului Pellar care aruncă vrăji pe internet pe care o altă femeie a împărtășit-o și l-a contactat, îl iubesc și îl iubesc foarte mult pe iubitul meu și vreau doar să fim din nou împreună ca cuplu și vreau noi pentru a supraviețui veșnic i-am explicat totul doctorului Pellar și mi-a spus că îl voi reveni pe iubitul meu în 24 de ore, a făcut același lucru cu multe relații de genul că am văzut o mărturie pe internet niciodată nu credeam că prietenul meu va reveni când doctorul Pellar Am terminat de aruncat vraja mea Iubitul meu m-a sunat la telefon și mi-a spus că vrea să revenim și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna după 24 de ore. Sunt foarte fericit acum, vreau ca oamenii să-i mulțumească pentru mine și dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să îl contactați pe e-mailul său; drpellar@gmail.com te poate ajuta și pe tine. Este real și mișto.

Anonymous said...

CUM DOAR Sango Îmi ÎNTORNEȘTE EX AMORUL
Mă numesc Maris, sunt din SUA din Washington. Promit întotdeauna să vă recomand oamenilor care ar putea avea nevoie și de ajutorul dvs., deoarece găsirea e-mailului a fost o mână de la Dumnezeu. Mai mult decât atât, dr.Sango, sunteți cu adevărat un jucător de vrăji minunat și puternic. Eram atât de deprimată după aproape cinci ani fără dragoste. Am cerut din nou o vrajă de dragoste și mă întreb, a funcționat pentru mine fără niciun cost sau efecte secundare. Trăiesc fericit cu cel mai bun om din viață și pentru asta mă rog. Mulțumesc dr. Sango, având în vedere că ceea ce ai făcut pentru mine nu ar fi suficient, așa că voi împărtăși această mărturie a lucrării tale manuale cu întreaga lume pentru a afla despre munca ta bună pentru mine. Puteți contacta acest om pentru probleme legate de relații și, de asemenea, vă va fi de ajutor, vă rugăm să îl contactați prin adresa sa de e-mail: spellspecialistcaster937@gmail.com

Anonymous said...

Aceasta este o mărturie a unui mare vrăjitor de vrăji „Dr.Sango”, care m-a ajutat să-mi redau viața amoroasă. În ziua în care soțul meu m-a părăsit, lucrurile s-au întunecat și atmosfera a fost plină de incertitudine. Totul mi s-a părut palid, așa că am decis să caut ajutor în râsul vrăjilor, care au capacitatea de a-l readuce pe fostul meu soț la mine. Așa cum era de așteptat, am intrat pe internet și așa cum ați văzut în căutarea unei cutii de vrăji de încredere, am văzut o mulțime de mărturii făcute de cutii de vrăji în recuperarea foștilor soți și a celor dragi. Condus de credința în dr. Sango l-am contactat și, după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor de pe teren. A făcut minunat. Fostul meu soț a revenit la mine cu mai multă grijă și afecțiune. Prin urmare, aș dori să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său altruist adus situației mele. Demn de laudă, el a arătat un mare curaj în asumarea sarcinii descurajante de a găsi soluții la orice problemă dată. Contactați-l la, spellspecialistcaster937@gmail.com

Allison Howarts said...

Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs.
1) Vraji de dragoste
2) Vraji de dragoste pierdute
3) Vraji de divor?
4) Vraji de casatorie
5) Vraja de legare.
6) Vraji de rupere
7) Alunga un iubit trecut
8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
9) dori?i sa va satisface?i iubitul
Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
ogagakunta@gmail.com

Unknown said...

Oricine are experiență de suferință emoțională va înțelege ce simt și va înțelege de ce m-am străduit să-mi revin iubirea vieții până când l-am întâlnit pe marele om spiritual Dr Ajayi, totul s-a simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța la recuperarea lui Dennise pentru că a plecat și a spus că nu a vrut să mă mai vadă în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei sale de progres și nu poate progresa în viață. După întâlnirea cu marele om spiritual, dr. Ajayi, mi-a dat soțului meu ceva ce nu am mai simțit că nu mai este posibil și am devenit un joc de râs pentru toată lumea de acasă și lucrez chiar și asociatul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus numele. acum zâmbesc în timp ce invitația mea la căsătorie le este dată pentru a primi și ajutor de la acest om bun Contactați-l prin adresa de e-mail drajayi1990@gmail.com sau numărul WhatsApp / Viber este +2347084887094

Unknown said...

soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 6 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost atrași de o ceartă sau alta până când el m-a pierdut și s-a mutat cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a pierdut și copiii mei s-au pierdut, nu și-au mai văzut niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am control asupra durerii care mă chinuie inima. Inima mea era plină de griji și dureri, pentru că sunt într-adevăr în omul meu de război, în fiecare zi și în fiecare noapte, el credea că vine mereu în inima mea și îi aparțin, Următoarele informații pe care le-am primit despre Dr. Ayo în internet cum îi ajută pe oameni să ajungă acolo dragoste înapoi, am simțit, de asemenea, că ar trebui să încerc. Am luat legătura cu el și am spus ce ar trebui să fac și am făcut-o, apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 72 de ore mai târziu soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de important !! Așa că s-a întors în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și s-a pierdut în greșeală și durere. Din acea zi, căsătoria noastră a fost acum pentru totdeauna, eu
poate naver uitat totul despre Dr. Ayo. Sunt foarte fericită cum funcționează vraja în viața mea Dr. Ayo, ești un zeu trimis la mine. Dacă aveți o problemă în viața dumneavoastră, Dr. Ayo vă va ajuta. îi poți încerca și să vezi cum vei fi fericit din nou în viață, îl poți contacta pe WhatsApp +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com viber him.

Anonymous said...

Sunt aici pentru a cânta laude dr. Ilekhojie care mi-a îndeplinit dorința. Înainte de pandemie, eu și soțul meu de 5 ani avem probleme și s-a mutat din casă. Era iad să fiu singur în acele vremuri, pentru că eram singur cu copiii mei și își doreau tatăl lor. Am plâns toată noaptea și am avut explicații când copiii mei mi-au cerut tatăl și luni mai târziu, el mi-a servit actele de divorț și asta m-a rupt. Într-una dintre singurele mele zile de parc, am întâlnit-o pe Melissa care mi-a dat contactul doctorului Ilekhojie. După ce am vorbit cu el, am avut puțină liniște și siguranță când mi-a promis că soțul meu se va întoarce în câteva zile. Am făcut tot ce mi-a cerut și i-am oferit tot ce avea nevoie. Cu exact trei zile, soțul meu a venit noaptea târziu și practic m-a implorat să uit de divorț și să accept că se întoarce acasă. Am rămas uimit pentru că nu mă așteptam la rezultate atât de curând.

Mulțumesc dr. Ilekhojie, deși nu veți vedea această postare. În cazul în care vă aflați într-o situație ca a mea, discutați cu dr. Ilekhojie și vă asigur că există întotdeauna o soluție de la el. E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp sau Viber +2348147400259

Unknown said...

Un bărbat binecuvântat spiritual de zeii săi m-a ajutat în restabilirea păcii în căsătoria mea după o luptă de divorț de 9 luni cu soțul meu. Am avut norocul să-i iau contactul printr-un prieten pe care l-a ajutat să câștige mare într-o tragere la sorți la loterie. a anulat procesul de divorț și s-a întors acasă și de atunci trăim în pace. Dacă aveți probleme în casa dvs. matrimonială și doriți o soluție de durată, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Whatsapp sau Viber: +2347084887094 îl puteți contacta prin e-mailul său: drajayi1990@gmail.com El face și plante medicinale pentru orice fel de boală la care vă puteți gândi .

Katarina Ortiz said...

Având atât de mult în inimă, sunt aici pentru a mă exprima despre cum Dr. Isikolo mi-a salvat căsătoria de la divorț. Eu și soțul meu aveam unele neînțelegeri și ne rupea căsătoria în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Deci nu am altă opțiune decât să merg pe internet pentru a căuta soluția la problema mea. Acolo am dat peste detaliile doctorului Isikolo și despre cât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat mulți oameni prin restabilirea relației lor. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie, mulțumită doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196.

AddThis Smart Layers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...