Follow Pop Culture And Fashion Magic

Thursday, October 16, 2014

My ultimate fall wishlist

I love fall and if I’m being honest a big part of it has to do with the fall wardrobe that I’m always excited to dive in. It’s the perfect season to be creative: not too hot to wear light layers, not too cold to have to cover everything with a thick coat.

It’s that time of year when accessories can be worn for the pure pleasure of it and not just for comfort and warmth. You can still put on a lacy bra and leave it peek under a shirt that you top with a nice jacket. Fall with all its warmth and promise makes me want to buy lots of cool bags, classy hats, crazy patterned tights, funky gloves and colorful lingerie. I also feel like ditching all my heels for a while and just wearing sport inspired flats, espadrilles and fashionable sneakers with everything.

Seems like a good time to reinvent yourself starting with a little bit of a wardrobe revival!

For me it’s started as it always does - accidentally landing on a site that gives me lots of visual inspiration and items to add to my wish list. This time it was Simons and their lingerie section which brought me to the accessories page which then developed into actually making a few inspiration boards that I have to share. I’m do think I have a gift when it comes to making collages! 



What do you think? Should I add “advanced skills in making collages” to my growing list of talents?


 

9 comentarii :

Live-Style20 said...

nice itmes; D

xoxo

i invite to me too
www.live-style20.blogspot.com

ChocolateFashionCoffee said...

the pink and leo slippers look so amazing :)



Saci
ChocolateFashionCoffee
ChocolateFashionCoffee Facebook Page
ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

Natasha V said...

I love the navy lingerie set!

Ivanasworld said...

Great wishlist:)

Venoma said...

Great wishlist!

Check out my latest OUTFIT POST and feel free to enter my Oasap GIVEAWAY !
XoXo Venoma

Unknown said...

Great wish list


Cultureandtrend

Anonymous said...

Bună ziua prieteni, multe persoane suferă astăzi de dureri în diferitele lor relații, pentru că este greu să renunți la dragostea adevărată, uneori ne prefacem că suntem bine, dar nu este așa. Pentru a obține o persoană dragă, încercăm, de asemenea, să ne recâștigăm bucuria și fericirea. Dr. Egwali este aici pentru a ajuta inimile frânte, deoarece este capabil să-ți restabilească fostul sau să-ți restabilească viața amoroasă cu vrăjile sale puternice de dragoste, pentru că l-am testat și l-am crezut că sunt un martor viu astăzi. Mi se solicită persoanelor cu traume conjugale sau de relație să-l contacteze cât mai curând posibil prin WhatsApp la +2348122948392 sau să îi trimită un e-mail. Trimiteți un e-mail /dregwalispellbinder@gmail.com

Unknown said...

Bună ziua tuturor, așteptați divorțul și doriți să vă stabiliți în afara instanței sau doriți ca soțul dvs. să se întoarcă acasă. Vrajile doctorului Egwali sunt cu adevărat reale și demne de încredere în ele, el este impresionant și fără stres, nu a crezut niciodată în astfel de lucruri până nu mi-a fost atât de dor de el încât mi s-a schimbat percepția, soțul meu a venit acasă după divorțul cu Anul, acum trăim perfect împreună, pentru că o familie ne-a mărit viața financiară. Amândoi am fost promovați în diferite locuri de muncă. acum multă pace în casa noastră. Sunt foarte recunoscător dr. Egwali a ajutat cu adevărat la intervenția ta, am crezut că s-a terminat, dar ai făcut-o când toată speranța a dispărut. Dacă sunteți acolo și aveți nevoie de un medic de încredere în vrăji, nu căutați dr. Egwali că este atât de potrivit pentru tine.
Iată contactele sale pe WhatsApp +2348122948392
El. Dregwalispellbinder@gmail.com

Anonymous said...

După ce am fost într-o relație cu Jake timp de cinci ani, s-a despărțit de mine, am făcut totul pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de rău din cauza iubirii pe care am împărtășit-o, am implorat cu tot, am făcut promite, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online și mi-au sugerat să iau legătura cu un jucător care ar putea să mă ajute să arunc o vraja pentru a o readuce, dar eu sunt genul care nu crede în vraja, dar devenea de nesuportat. Nu am avut de ales dar pentru a încerca așa l-am contactat pe Dr. Egwali i-am trimis un e-mail, mi-a dat asigurarea că totul va fi bine în câteva zile, că fostul meu se va întoarce la mine în câteva zile în care am procedat, el a aruncat vraja de dragoste și surprinzător a doua zi a fost în jurul orei 21:00 , fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins încât am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, a vrut să mă întorc la el, astfel încât să-mi fie atât de dor de mine. Eram atât de fericit și m-am dus să-l văd, așa că am început să trăim împreună fericiți din nou. De atunci, am promis că oricine trece prin dureri în relația lor va ajunge să audă despre el. Îi trimit pe toți cei care au nevoie de un medic vraja puternic și puternic către el în care a fost testat și de încredere.
E-mail: Dregwalispellbinder@gmail.com sau îl puteți contacta prin whats-app / viber +2348122948392

AddThis Smart Layers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...