Follow Pop Culture And Fashion Magic

Thursday, June 27, 2013

Digital Divas 2013 prin ochii mei

 Scroll down for the English version!

Nu stiu ce-ati facut voi, dar eu am lenevit tot weekend-ul. Desi am avut intentia de a face o mie de lucruri, dintre care pe unele le aman de saptamani, in cele din urma nu am facut nimic. Inca am regrete, dar macar sunt odihnita! Unul dintre punctele de pe TO DO list era sa scriu un articol despre evenimentul la care am fost vineri: Digital Divas. 
Pentru ca ce poti face intr-o zi de vineri cand nu ai chef de munca? Eu am decis sa imi iau liber jumatate de zi si sa merg la eveniment. Desi nu am ajuns de la inceput, vineri la pranz eram acolo, pregatita de socializare intensa. Daca ati dorit vreodata sa cunoasteti anumiti bloggeri, acesta era evenimentul la care trebuia sa mergeti pentru ca numarul de bloggeri pe metru patrat a fost  impresionant. 

De fapt depinde de cine vorbim, unii bloggeri au deja un status care permite numai privitul de sus in cazul lor si de jos in sus in cazul vostru!:))))  Eu inca pot fi abordata, dar trebuie sa va grabiti pentru ca deja am un trafic si un following care in curand ma vor face inaccesibila -  o Digital Diva in adevaratul sens al cuvantului!:)))))

Trecand peste glume, chiar m-am distrat de minune. Am avut ocazia sa intalnesc multe fete cu care conversam de mult online dar pe care nu le cunosteam „fata la fata”. Blogosfera este plina de oameni grozavi care merita timpul meu! Ca in orice padure sunt si multe uscaturi, dar in general vei gasi si ceva oameni faini.

  
O sa incep cu cateva picanteri bazate pe ce am vazut si am auzit!

In primul rand trebuie sa spun ca salutatul persoanelor pe care le cunosti de multa vreme nu mai este la moda. In schimb, este in mare voga, sa va prefaceti ca nu vedeti nimic, ca oamenii sunt invizibili, doar mergeti inainte evitand orice contact vizual, in cazul in care totusi contactul se produce, nici macar nu clipiti! Din punctul asta de vedere sunt demodata. Nu am inteles niciodata genul de persoane care nu saluta. Ma intreb mereu cat de greu este sa spui un  simplu „Buna”?! Nu dureaza mai mult de o secunda! Iar daca lipsa asta de bun simt este cumva justificata in mintea voastra de faptul ca sunteti mai bune/buni decat ceilalti, dati-mi voie sa va spun ca nu mai aveti nici o legatura cu realitatea. Oricat de celebra este o persoana (in realitate sau in propria minte) pentru mine atitudinea asta dovedeste o personalitate mica si trista. Sa ajungi la un nivel in care sa te crezi superior celorlalti pentru niste lucruri atat de superficiale, este de-a dreptul stupid. 

In al doilea rand, am auzit, fara sa vreau, o multime de comentarii rautaciose pe seama altor persoane. Din nou, nu pot sa inteleg oamenii care iti vorbesc frumos in fata si doua secunde mai tarziu, profitind ca ai intors spatele, incep sa faca comentarii legate de cum esti imbracata, cum esti machiata, ce greutate ai, cum iti sta parul, etc. 

Serios acum, daca nu iti place o persoana, de ce mai depui efortul sa o cunosti?
Nu e mai simplu, daca te deranjeaza atat de multe lucruri la persoana respectiva, sa nu vorbiti? Nu spun ca eu sunt fara de pacat si ca nu judec niciodata pe nimeni, bineinteles ca o fac (chiar si in articolul acesta), dar incerc sa nu ma leg de lucrurile fizice care sunt de cele mai multe ori incontrolabile si o fac mereu in sinea mea, nu incep sa vorbesc cu prietenele mele despre asta si nu ofer complimente gratuite in conditiile in care cred altceva. 

In plus, ganditi-va ca parerile unei singure persoane nu sunt universale si chiar daca credeti ca judecatile voastre au valoare de adevar absolut, nu este asa! Exista sanse mari ca tinuta/parul/greutatea/etc voastra sa nu fie pe placul altei persoane si ma indoiesc ca v-ar placea sa auziti astfel de comentarii facute pe seama voastra. Nu ar fi mult mai bine sa va bucurati de faptul ca sunteti la o petrecere frumoasa alaturi de oameni interesanti?


Am observat, de asemenea, multe nemultumiri legate de categoriile premiate si faptul ca unele nominalizari din categoriile respective au fost niste glume. Sunt o multime de oameni care meritau sa fie considerati si nu au fost, este adevarat ca sunt si foarte multi care nu au fost inclusi si pe buna dreptate.

Problema aici nu este insa a blogurilor respective, ci a celor care au facut nominalizarile. Nu pot sa nu ma mir, inca o data, de lipsa de profesionalism a unor asa zisi PR/online marketing  people din Romania. De ce spun asta? Pentru ca ma gasesc din nou in postura de a ma intreba daca persoanele care s-au ocupat de asta au fost cumva prea obosite sau prea plictisite ca sa faca o treaba temeinica si sa realizeze o cercetare profunda pe blogosfera de fashion si beauty mioritica. 

Care au fost criteriile pe care au fost bazate nominalizarile: trafic, calitatea articolelor si a fotografiilor postate, frecventa cu care se publica, comunitatile create in jurul blogurilor, impact, campanii, comentarii si feedback, impact, diversitatea, profunzimea subiectelor abordate? Intalnirea la cafea cu schimbul de impresii pe loc, cine cu cine este prieten si notite in carnetele cu coperti frumoase nu conteaza! 

Nu stim exact - e bine sa existe un pic de mister! De ce sa fiu ipocrita – nu ma afecteaza prea tare necunoscutul, egoul meu nu a fost atins absolut deloc, dorm noaptea neintoarsa si fara nominalizari! Stiu insa ca multi alti blogeri au fost afectati de lipsa de recunoastere/cine a castigat/nu a castigat si pe buna dreptate! La gala nu am stat pentru ca aveam intalnire cu niste inghetata si un maraton Game of Thrones/Downton Abbey/True Blood!


Au existat insa si o multime de lucruri bune cand vine vorba de Digital Divas. Multe nominalizari au fost spot on, meritate din plin si la locul lor in categoriile respective. Mi-a placut locul de desfasurare (Biavati) - cam departe dar mersul pe jos face piciorul frumos sau asa am auzit. Detaliile organizatorice au fost reusite, conferinta excelent impartita si cativa dintre cei care au tinut discursuri chiar mi-au placut.

Au avut chiar si un Instagram wall cu tag pentru eveniment care se updata in timp real! In plus ideea evenimentului in sine este grozava – blogosfera de moda si beauty chiar are nevoie de o ceremonie dedicata care sa recunoasa si sa premieze liderii de opinie. Nu exista orgolii mai mari niciunde si trebuie sa le celebram cum se cuvine!:))) Digital Diva este o ocazie excelenta de socializare si schimb de idei intre cei care scriu despre moda si beauty. Evenimentul este doar la a doua editie si cred ca exista speranta sa fie din ce in ce mai bun!

Legat de discursuri - preferata mea a fost de departe Oana Pellea. Discursul ei mi s-a parut atat de „uman”, fara inflorituri si vorbe menite sa uimeasca, a fost discursul unui om bun, plin de sentimente frumoase care nu a venit sa ne invete ceva, ci a venit sa impartaseasca cu noi experientele ei. Mi-au placut de asemenea Andreea Esca, Catalin Opritescu de la Lightaholic si Cornel Ilie de la Vunk. 

Nu am fost prezenta decat la o treime din discursuri – asa ca nu pot oferi o parere complet informata (am ratat persoanele care au vorbit de dimineata si pe cei care au vorbit in ultima sesiune). Multe dintre sfaturi au fost bune, de bun simt, dar nu am aflat nimic din ce nu stiam deja si care o sa ma faca sa privesc lumea sau blogosfera intr-o noua lumina. 

Cu riscul de a pierde definitiv sansa la celebritate trebuie sa spun ca domul Yvan Rodic (The Facehunter) m-a plictisit ceva teribil. Pe langa faptul ca dadea impresia ca dorea sa fie oriunde altundeva, tipul nu are efectiv prezenta, mesajul sau energia necesara pentru a (ma) inspira. Poate aveam eu asteptari prea mari de la o persoana care a calatorit in toata lumea si a avut ocazia sa cunoasca o multime de oameni fascinanti!

Un singur lucru mai am de spus despre discursuri, un sfat pentru viitoarele aparitii: atunci cand tineti un discurs, incercati sa tineti cont de faptul ca exista oameni care va cunosc nu de acum, ci de mult timp, care stiu cum sunteti si ce ati fost inainte de tot succesul de acum iar unele lucruri pe care le spuneti devin hilare si extrem de ironice in lumina acestei cunoasteri prealabile.

Multe dintre lucrurile pe care le-am spus acum trebuiau spuse demult, sunt lucruri pe care le observ si care sunt observate de multa lume si sunt cumva generale, nu specifice evenimentului Digital Divas! 

Oricum intentia mea este sa fiu cat se poate de sincera pe blog asa ca sper sa intelegeti de ce am vrut sa scriu articolul in felul asta: sunt o fata normala care are uneori sansa sa faca lucruri deosebite pe care vreau sa le imparatesc cu voi in mod cat mai sincer. Asa ca de acum incolo o sa fiu mai deschisa pe blog.
 

On Friday I was so tired of working that I announced my boss I will take half the day off and decided to attend the Digital Divas event.

It was a great way to have some fun and also got the chance to meet a few awesome people that I knew online but never saw face to face before. If you wanted to meet someone in the fashion/beauty blogosphere this was the right event because I have never seen more bloggers in one place!

And it was so much fun! As you can imagine so many divas in just one place were meant to cause some drama. Don’t worry, there was no cat fight that you missed out; it was just a general bitchy atmosphere, that I’m personally used to but got some people surprised. I have read some articles that other girls who attended the event wrote and I was surprised to find out many of them had no idea that this is the way things work. I’m sorry to inform you, little grasshoppers, but if you thought that everyone was going to be nice and we are all a big happy family, it’s  really not the case. And I get the disappointment, I was just like you in the beginning, but it’s ok, fortunately you can find amazing people in that sea of divas as well.

Let’s start with a few juicy details based on the things I noticed!
First and foremost, I don’t care how famous you are in reality or in your own head, if you know someone and don’t have the decency to say “Hi!” even when you make eye contact with that person, you suck! Big time! I was always disgusted with this sort of behavior; I mean how hard it is to just spill that tiny word that would make you a decent person? And if you believe that you are too good for some people to say hello or even acknowledge their presence, than let me just say that you are beyond delusional and have no ties with reality. 

Secondly,  I heard people making nasty comments about other people the first chance they got. Why? I have no idea. If you don’t like someone’s dress, shoes, weight, hair or anything for that matter, can you just shut up? Chances are someone didn’t like you either but that’s no reason to be bitchy. Just have fun, for God’s sake, you are at a party and you have the chance to have a great time with nice people.  
 
There were also lots of people unhappy with the categories and nominees/winners. Once again I find myself thinking that the people that made the categories were too tired or to bored in order to do a proper job aka a serious research on the Romanian fashion and beauty landscape. And I get it’s hard to do all that work but if you fancy yourself as being the biggest event for online media you should really make an effort and do a bang up job. 

That’s not to say that the event was a total disaster because that’s not the case - most of it was pretty good. Not all nominations were a joke; some of the blogs that got nominated were spot on. Also the location, some of the speakers and other small details were great. They even had a live Instagram wall!

About the speakers, I really loved Oana Pellea. She had the nicest speech! I felt like a real person with real feelings and emotions was talking to us. As for the rest of the speakers, it was ok I guess, I for one didn’t wrote any inspirational quote on my notebook.

Some of them had decent things to say but it wasn’t anything earth-shattering to me! I mean I can’t say that now I have a totally different view on blogs and blogging. And was I the only one that wasn’t impressed with Yvan "The Facehunter" Rodic? I found him beyond dull!

All and all I had a blast and the fact that I got the chance to meet some people made it all worth it!

I’m wearing:
dress / rochie - Dorothy Perkins
bag / geanta  - Debenhams
   earrings / cercei -  Romwe
sandals / sandale - Deichmann 
chains barcelet / bratara  - Koton
ring / inel - Mango

52 comentarii :

Agnes W said...

Cute dress, you look pretty :)

House of Illusions

fashion doctor said...

de acord, de acord. dar totusi, eu merit timpul tau, macar sa-ti dau tricoul? te puppppp

Anonymous said...

Imi place mult rochita ta. Dorothy Perkins au rochite dragute:)

Alice in vintageland said...

@ Stella - meriti, meriti si inca cum! Iti scriu si stabilim ceva cat de curand1 Sincer abia astept!

@Marcy - au rochii dragute dar customer service-ul si shipping-ul sunt un cosmar. Eu am renuntat sa mai comand de la ei dupa ce ultimele doua comezi nu au ajuns si apoi a trebuit sa le scriu de 10 ori ca sa-mi recuperez banii.

ZADIN said...

Mă bucur nespus că te cunosc prin prisma acestui articol, sunt profund şi pozitiv impresionată. Te încurajez să mai scrii pentru că o faci foarte bine.

Mi-am pus şi eu întrebarea pe ce criterii au fost făcute nominalizările şi recunosc că mi-ar fi plăcut să fiu şi eu în listele respective, dar nu m-am supărat deloc pentru că au fost omişi bloggeri cu notorietate mult mai mare ca a mea... şi în schimb au fost introduşi în liste bloggeri (aşa-zişi formatori de opinie) care au dificultăţi cu exprimarea în limba română sau care prezintă un conţinut fad... deci un pic cam trist... Poate nu mă pricep eu prea bine sau poate nu împărtăşim cu organizatorii aceeaşi viziune asupra ceea ce înseamnă calitate şi frumos.

Un lucru e cert, nu puteau împăca pe toată lumea.

În concluzie, mă bucur că am văzut acest eveniment prin ochii tăi sinceri şi că nu am fost departe de tot ceea ce mi-am imaginat eu cu privire la acesta.

Iulia Romana said...

Auch! Îmi place că ai pus punctul pe I. Sunt și eu de acord cu tine la unele faze dar oricum, cel mai tare m-a bucurat e faptul că ne-am întâlnit în sfârșit toate și am apucat să povestim și n-o să te uit niciodată cum încercai să faci poza aia de Instagram :))) Și da, și eu mi-am uitat tricoul la Stella! Asta înseamnă un singur lucru cred: trebuie să mai revin la București :)

Te puuuuuuuuuuup și mersi de poze xx

The Hearabouts said...

Ohmy...tocmai am terminat de citit ce ai scris in romana . Nu imi vine sa cred ca ai scris si in engleza tooot. Now I feel bad :)))

In rest, you know my opinions. O sa postez si eu in seara asta. Nu te-ai uitat la gala pe live streaming, nu? Sunt curioasa ce am zis (nu eu, Eve) pentru ca nu ne amintim nimic :)))

Hugs,
S.

Unknown said...

Hey , sunt mai noua in domeniul acesta si ma bucur ca am putut avea parte de o parere cat se poate de sincera despre un astfel de eveniment. Dar am o nelamurire, pe baza a ce , mai exact , poti participa la un astfel de eveniment? Trebuie sa fii neaparat nominalizata sau poti participa oricum? Anyway , rochia ta este superba , mai ales ca sunt fana animal print. O seara minunata!

Dorina said...

Sper sa nu uiti ce ai scris aici daca la anul esti invitata pe scena, ca speaker :))
Glumeam!
Mi s-a parut ca nu esti deloc fitoasa, esti foarte draguta si de treaba.
La fel cred si eu despre eveniment.
Sper ca la anul sa tina cont organizatorii de sugestiile noastre.
Te pup!

katherine_sades said...

Alaturi de cel Iguanitzei si al Dorinei, articolul tau prezinta exact cum a fost DD. Multe aspecte negative au fost date la o parte, pe ideea ca publicitatea negativa trebuie ignorata.
Ai citit articolul doamnei care ignora bloggeri, dar la acorda premii?
Bravo. Daca te intereseaza serialele cu detectivi si crime, tocmai am scris un articol despre noutatile din domeniu :D http://moniques-blog.de/6540/cinci-seriale-pentru-noptile-de-vara/?lang=ro

Alice in vintageland said...

Zadin - Multumesc mult! Apreciez enorm mesajul tau - adevarul este ca-i foarte comod sa scriem numai cateva cuvinte vorbind exclusiv de partile bune, dar in acest caz suntem parte din problema! Clar - niciodata nu-i putem multumi pe toti si nici ei, dar este loc de mai bine! La fel ca tine - nu m-am simtit ofensata ca nu am fost nominalizata - mai mult amuzata de intreaga situatie!

Alice in vintageland said...

Iulia Romana - bine ca am uitat tricoul la Stella - asa avem pretext sa ne vedem - nu prea reusim altfel!
Eu si pozele pe Instagram = ocazie de amuzament. Cu siguranta trebuie sa te intorci! Bucurestiul te vrea!

Alice in vintageland said...

The Hearabouts - am avut o zi "aglomerata" la job si am tot scris!
Nu m-am uitat la live streaming, mi-a zis sora-mea ca oricum nu se intelegea nimic, era foarte mult zgomot de fundal, ea s-a uitat 5 minute si apoi a renuntat!

Alice in vintageland said...

Cristiana Cornea - Multumesc! Practic exista optiunea sa "soliciti" o invitate pe siteul Digital Divas, era un formular in care scriai cateva detalii personale, adresa de email si motivatia pt care vrei sa participi si apoi te evaluau si iti spuneau daca poti veni via email as well. In rest au trimis ei invitatii bloggerilor si celor nominalizati. Eu de exemplu nu am fost nominalizata, dar am primit invitatia pe email - deci clar ca mi-a ajuns faima departe pt ca stiau ca exist!:))))

Alice in vintageland said...

Dorina - nu pot sa promit nimic, poate mi se urca si mie faima la cap, deci profita de mine acum cat am poti, la anul cred ca o sa ma prefac ca nu te cunosc cand ne intalnim la evenimente!:)))))

Alice in vintageland said...

katherine_sades - Multumesc! Asa cum am zis si mai sus, inseamna mult pt mine ca mi-ai scris acest comentariu. Nu am citit articolul doamnei de care vorbesti, nu sunt sigura la cine te referi excat, dar scrie-mi te rog pe email cu link, sunt tare curioasa! Kisses:)

Miu Miu said...

Ce frumos te-ai imbracat :X:X:X Imi place mult rochia si iti sta foarte bine cu ea. Mi-ar placea si mie sa va cunosc. :)

pupici

shoeper-women.blogspot.com

Ksenia said...

you looking great!

Ksenia said...

you looking great!

Ksenia said...

you looking great!

Isa Machado said...

Amazing dress dear! ;)

International Giveaway - Tic Tac Living

Unknown said...

Sounds like good fun! Gorgeous dress!
x
Bel
http://b-by-bel.blogspot.com

Alice in vintageland said...

@Miu Miu - mumtumesc, sper sa existe macar o ocazie, mi-ar face mare placere!

Alice wonders said...

Eu te-am tot zarit pe acolo, dar nu am apucat sa te salut, erai mai mereu prinsa in discutii. Comic mi se pare ca apar in una din imagini, pentru ca am stat in primul rand. So hello, darling, you looked lovely!

Alice in vintageland said...

@Alice wonders - next time trebuie sa vorbim neaparat, multumesc mult!

coco said...

si ai avut o rochita foarte frumoasa !

Unknown said...

such a beautiful dress :)
http://metinearbata.blogspot.com/

mispapelicos said...

Stunning
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Anca said...

Ai aratat superb, sunt de aceiasi parere cand vine vorba de a saluta oamenii, mi se pare super banal si ciudat sa te prefaci ca nu ai vazut persoana respectiva :|...
www.101FashionStreet.com

Denise said...

ai avut o rochitica tare draguta! ca si tine de altfel!
daca pana acum credeam ca esti una din ''divele'' blogosferei care nici macar nu se deranjeaza sa-ti citeasca comentariile,daramite sa mai si raspunda,acum mi-am schimbat total parerea
Esti super ok!

Alice in vintageland said...

@Anca - multumesc mult! Da - mi se pare ca un "buna" ar face situatia mult mai putin penibila! Este atat de usor de spus!:)

Alice in vintageland said...

@Denise - multumesc pt compliment, esti very kind sa zici asta! Raspund cu mare drag daca este ceva de raspuns, din nefericire 90% din comentarii sunt generice, lasate doar de dragul de a fi lasate si "pt promovare". Dar imi face mare placere cand cineva chiar lasa un comentariu mai cu substanta si pot sa raspund!:)

Alice in vintageland said...

@coco = iti multumesc, o aveam de ceva vreme, dar abia acum am inaugurat-o!

Tomboy Community said...

Loved it! Ma bucur ca mai vad persoane care spun ce gandesc si nu se supun "regulilor" (if you don't have something nice to say, then don't say it at all).
Cat despre saluturi, e cam greu sa treci neobservata, deci ar trebui sa gaseasca alte scuze penibile :))
Mi-a placut si rochia, te avantajeaza :D.

Ana Mascara said...

OMG rochia este superba, ce bine iti sta :O
The even looks like so much fun, very luxurious but not too over the top.

Lovely ^___^
♥anamascara.blogspot.ca♥

Alice in vintageland said...

@Laura B - Multumesc! Da, clar de ratat nu avea cum sa ma rateze nimeni, am 2 m si eram acoperita in animal print!:) In general sunt de acord cu "if you don't have something nice to say, then don't say it at all", dar enough is enough!

@Ana Mascara - thank you, I appreciate that! Multumesc!

Raluca Vintilescu said...

Ti-am citit postarea de pe telefon si am asteptat sa ajung la laptop pentri a-ti raspunde. Ai dreptate in tot ce zici. Evenimentul in sine a fost dragut, dar falsitatea plutea in aer. Cum am spus si pe Facebook, primul meu gand cand am citit postare asta a fost ca eu am "sarit" pe tine la un eveniment ca ul stalker profesionist :)) Eu am intalnit multe persoane false in "breasla" asta a bloggerilor, care mi-au lasat un gust amar. But life goes on. Cat despre nominalizari... are rost sa mai spun ceva? Unele au fost corecte, dar observ ca in ultimul timp vulgaritatea e apreciata. Eu intotdeauna imi asum comentariile, asa ca o s-o fac si acum. Nu suntem vreo adunatura de fete venite cu pluta sa nu ne dam seama ca anumite nominalizari au fost facute dupa criterii total gresite. Prea a fost totul "in your face", ca sa zic asa. In schimb a fost o placere sa cunosc bloggerite de treaba, cu bun simt, care au fost exact asa cum mi le-am imaginat cand le citeam bloggurile. Si, bineinteles, a fost o placere sa te revad :D

Anonymous said...

Foarte interesant articolul. Mie mi s-a părut foarte ok ideea de Digital Divas, mai ales că există foarte multe bloguri de calitate în România (în opinia mea). Nu ştiu exact cine ce a câştigat, dar am observat şi eu câteva nominalizări puţin absurde, nu ştiu exact din ce motiv. În orice caz, ai un stil foarte fain de a descrie evenimentele, deci.. I'm glad I found you! :D
Te pup, o zi frumoasă!
http://justalifestyleblog.wordpress.com/

Unknown said...

Imi place cum ai pus problema! :D O sa link-uiesc postarea si la mine.

Te pup,
Simona
www.iheartblack.com

Anonymous said...

Alice, îți urmăresc de mult timp blogul și mi-ești foarte dragă, iar după articolul ăsta te admir și mai mult. Mă bucur că te-am cunoscut și sper să ne mai vedem! Te puuup!

http://fabhive.wordpress.com/

Alice in vintageland said...

@Raluca Vintilescu - :) incurajez "stalking -ul" in sensul ca nu ma doare gura sa zic buna si sa vorbesc cu oricine binevoieste sa interactioneze cu mine de buna voie si nesilit de nimeni. Clar life goes on!:)

@latisissabella - multumesc din inima, suntem pe aceeasi lungime de unda, nici eu nu stiu exact cine a castigat si Digital Diva a fost ok, dar nu ar fi fost corect sa nu scriu si despre partile mai putin bune!:)

Alice in vintageland said...

@Simona Manole - multumesc, really, thank you so much!

@fabhive - sunt absolut incantata sa aud asta, ma bucur mult ca ai decis sa lasi un comentariu, sunt sigura ca o sa ne mai vedem! Kisses:)

Beatrice S. said...

Arati superb. Imi place ca esti sincera si apreciez curajul tau. Multa bafta in viitor! Te pup!

CM said...

Hello, I wanted to remind you that tomorrow will be deactivated Google Reader, so if you want to continue to follow the blog that you like (including mine), you have to import your contacts from Google to Bloglovin by clicking on this link:

http://blog.bloglovin.com/2013/03/moving-from-google-reader-to-bloglovin/

I hope you will continue to follow me on “C’est la vie”. Thank you! ;)

Alice in vintageland said...

@Beatrice S - Multumesc mult pt comentariu si pentru vizita1:)

Delia. said...

ce bine arata prajiturile alea :X am mai vazut postari despre evenimentul asta si la alte bloggerite :D cred ca a v`ati simtit super bine :D
pupici :*

Agnes W said...

Now following with Bloglovin' as well, I would love it if you would do the same :)

xoxo
http://www.bloglovin.com/blog/3398944

Alice in vintageland said...

@Delia - chiar au fost bune, a fost ok la Digital Divas!:)

Mademoiselle Lorraine said...

am citit din pacate doar lucruri "urate" despre acest eveniment:( pacat...

Alice in vintageland said...

@Mademoiselle Lorraine - chiar nu a fost urat la Digital Divas, sper ca nu doar asta se intelge din tot ce am scris, eu cred ca evenimentul are potential, este foarte greu sa multumesti pe toata lumea, dar clar este loc de mai bine!:)

Unknown said...

Foarte frumoasa rochitica<3

Unknown said...

Mie mi-a parut tare bine sa te cunosc, Alice! :) :*

AddThis Smart Layers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...