Follow Pop Culture And Fashion Magic

Tuesday, March 16, 2010

In the jungle (How to wear... animal print)

Imprimeul animal print este un subiect controversat in Romania si de cele mai multe ori asociat cu lipsa de bun gust, moravuri indoielnice si lipsa totala a sofisticarii. Motivele sunt foarte, foarte multe: sutele de persoane care ne ranesc vizual pe strada, pe internet, la televizor, in ziare drapate in sclipici, silicon si… imprimeuri “animalice”.

Asta nu insemana insa ca nu poti arata extraordinar de bine alegand o tinuta cu accente animal print – eu zic ca orice poate arata bine daca este ales cu atentie si integrat intr-o tinuta frumoasa. In ultimul an am strans cateva zeci de fotografii cu tinute punctate de haine animal print care, zic eu, contrazic prejudecatile de care am vorbit mai sus.  Toate mi se par extrem de frumoase si sofisticate.

In caz ca vreti cateva sfaturi generice despre cum sa purtati un astfel de imprimeu am mai scris un articol pe acest subiect acum ceva timp - il putei citi aici!

Karla (Karla's Closet) 
Nu va spun cat de mult am suspinat dupa aceasta rochie Rodarte pentru Target, mai ales dupa ce am vazut-o purtata de Mina si Keiko Lynn. Cel mai frumos detaliu sunt cu siguranta fundele prinse pe spatele rochiei.

Mina (Faboulista) 
 Mina cu care am norocul de a fi si prietena stie foarte bine cum sa integreze haine cu celebrul imprimeu in tinute neasteptate si fermecatoare.
Kelly (The Glamurai
 Carolina (Fashion Squad)

Soundtrack: Azi ascut Mika - By the time!

11 comentarii :

VertAnge said...

Hmm, tocmai am realizat ca nu am si nu am avut niciodata o haina cu animal print. Am avut o capa cu model de dalmatian prin clasa 1, dar nu cred ca se pune. :)
Cred ca e momentul sa-mi "salbaticesc" garderoba cu o rochie ca a Karlei.
Merci pentru inspiratie!

Alice in vintageland said...

Sigur ca se pune capa cu model dalmatian:))))))))). O capa "animalica" ar fii chiar superba!:)

carola said...

eu mi-am introdus in lista de shopping o pereche de balerini animal-print sau o pereche de pumpsi cu snake-print. si mi-as dori foarte mult o blana artificiala cu animal print ;)

Alice in vintageland said...

Si eu vreau o pereche de balerini frumosi cu animal print si o curea; cat despre haine de blana artificiale cu acest imprimeu as vrea una scurta gen bolero!:)

Iulia said...

Si mie-mi place leopard print si sunt foarte tari ponturile tale unde gasim cateva lucrusoare.
Sa ai o zi frumoasa!

tatiana said...

Imi place mult combinatia pe care a ales0o Karla. De fapt cred ca stilul ei face ca haina pe care o imbraca sa arate oarte bine.

Daniela Ghiorghe said...

Mi se pare binevenit articolul acesta.Ai dreptate,in Romania,printurile animalice chiar sunt considerate a fi haine de prost gust.

andrea c said...

super articolul, si multumesc mult pentru reclama :)
preferata mea este tinuta din prima imagine, purtata de Karla
pentru mine animal print-ul perfect este reprezentat de creatiile roberto cavalli

Alice in vintageland said...

Thanks, girls!

Sabo Skirt said...

you have a fabulous blog =)

stop by our fashion blog, we hope you love it. xx

www.saboskirt.blogspot.com
www.saboskirt.blogspot.com

SOJOURNED IN STYLE said...

love all those looks! they showcase animal print perfectly!

sojournedinstyle.blogspot.com

AddThis Smart Layers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...